Familiedag 29 augustus

Op zondag 29 augustus 2021 vindt onze jaarlijkse familiedag plaats.

Er zijn dan keuringen voor hele jonge honden van 4 t/m 18 maanden en de inventarisatie voor 18 maanden t/m 4-jarigen.
De inventarisatie is van belang om te kijken welke richting het opgaat met de Bearded Collie, zo nodig bij het fokken daar rekening mee houden, en is dus van belang voor allen die de Bearded Collie een goed hart toedragen.

Het is ook gewoon leuk om je hond te laten keuren door een ervaren en professionele keurmeester, zeker als je niet naar shows gaat. Er wordt een rapport opgesteld en wellicht is dat aanleiding om toch ook eens naar een show te gaan, actief of passief. Bij deze keuring gaat het niet om wie de beste of de mooiste is, want dat is uiteraard  jouw hond. En wie weet kom je ook nog de broertjes en/of zusjes tegen van jouw beardie.

Aankeuring. 

Nieuw zal zijn de aankeuring van je hond, dit i.v.m. er bijna geen shows waren afgelopen tijd. Je Beardie kan dan met deze aankeuring ook eenmalig dispensatie kan krijgen voor een dekking (mits al niet gehad dit jaar). Deze dispensatie zal gelden tot het weer mogelijk is naar gewone shows te gaan. Dit kan op hetzelfde formulier aangegeven worden als de inventarisatie bij "Je bericht". De aankeuring is gratis voor leden van de NBCC.

Na de keuringen is het mogelijk om deel te nemen aan een gezamenlijke barbecue.
Zie voor meer informatie en inschrijving onze pagina Familiedag.

Comments are closed.