Wandelen met Bearded Collies in Ugchelen nabij Apeldoorn

zondag 27 september

Vertrek 11.00 uur 

Hondenbos Het Leesten +/- 6 Km

In verband met de Coronamaatregelen verzoeken wij u alle deelnemers aan te melden, met naam, telefoonnummer en het aantal honden met het digitaal formulier in dit bericht.

Hondenbos Het Leesten (15 ha) ligt ten zuiden van Apeldoorn en doet zijn naam eer aan! Het gebied is volledig omheind en honden mogen, binnen de hekken, overal het hele jaar door los lopen. Het losloopgebied heeft afwisselend leuke kleine paadjes en mooie grote lanen. In het midden is een open plek waar de honden heerlijk kunnen rennen.

Naast het omheinde losloopgebied is er ook een Natte Neuzenroute van 3 km. De Natte Neuzenroute loopt deels door het losloopgebied en deels daarbuiten. Op deze route mogen honden loslopen, mits onder appel. De route loopt zowel met de klok mee als tegen de klok in. Wandelaars met hun hond kunnen de route dus in twee richtingen lopen.

In verband met de Coronamaatregelen verzoeken wij u alle deelnemers schriftelijk aan te melden, met naam, evt leeftijd, telefoonnummer en het aantal honden met het digitaal formulier in dit bericht. Het kan ook via email: ledenadm@nederlandsebeardedcollieclub.com

  Wij verzoeken u zich bij aankomst te melden bij de organisatie. 

  Tijdens de wandeltocht probeert u zoveel mogelijk 1,5 meter afstand te houden. Een uitzondering hierop geldt voor mensen die behoren tot één huishouden.
  Helaas vervelende maatregelen, waar we in ons aller belang aan meewerken. Wij verzoeken ook u, zich aan de regels te houden

  Wil je na afloop iets eten of drinken, dan kan dat bij kiosk de Ugchelse Berg.

  Deze vind je vindt u naast de grote parkeerplaats waarvandaan we het losloopgebied zijn ingelopen. 

  Navigatieadres: Hoenderloseweg 191, 7339 GG Ugchelen

  Wilt u contact over deze wandeling? SVP per mail aan: ledenadm@nederlandsebeardedcollieclub.com

  Comments are closed.