Inventarisatie 2021

Voor Bearded Collies van 18 maanden t/m 4 jaar

De keuring van een hond gefokt bij de NBCC aangesloten fokker is gratis, maar ook een geïmporteerde hond is van harte welkom, evenals een hond die niet door een bij de NBCC aangesloten fokker is gefokt.
Voor deze hond dient echter een inschrijfgeld betaald te worden à € 7,50 per hond.
Je betaling ontvangen wij graag vóór 22 augustus 2021.
Je kunt dit bedrag overmaken op rekening NL27INGB0000006130 t.n.v. NBCC
Voor buitenlandse overschrijvingen: IBAN: NL27INGB0000006130; BIC: INGBNL2A

Graag bij betaling s.v.p. duidelijk vermelden ‘inventarisatie’ en de naam van de hond.

Foto's die op deze dag gemaakt worden, worden mogelijk gebruikt voor website en Facebook van de NBCC en Bearded Collie Nieuws.

Aankeuring. Nieuw zal zijn de aankeuring van je hond, dit i.v.m. er bijna geen shows waren afgelopen tijd. Je Beardie kan dan met deze aankeuring ook eenmalig dispensatie kan krijgen voor een dekking (mits al niet gehad dit jaar). Deze dispensatie zal gelden tot het weer mogelijk is naar gewone shows te gaan. Dit kan op hetzelfde formulier aangegeven worden als de inventarisatie bij "Je bericht".
De aankeuring is gratis voor leden van de NBCC.

Met onderstaand online formulier kun je je hond inschrijven. Na verzenden zal naar het opgegeven emailadres een kopie van de inschrijving verstuurd worden.
    Geslacht (verplicht)
    ReuTeef

    Wie liever het formulier handmatig invult en opstuurt, kan gebruik maken van onderstaande PDF. Vul het formulier in en stuur het naar:
    Evenementen NBCC, p/a Bonenkamp 30, 6662 RV Elst

    Clubdag NBCC inschrijfformulier keuringen 2021