Clubdag NBCC op 1 juli 2018

Op zondag 1 juli vindt onze jaarlijkse clubdag plaats.

Niet alleen zijn er dan keuringen voor hele jonge honden van 4 t/m 24 maanden en de inventarisatie voor 2 t/m 3-jarigen, maar er vinden ook de wedstrijden gehoorzaamheid en behendigheid plaats.
De inventarisatie is van belang om te kijken welke richting het opgaat met de Bearded Collie, zo nodig bij het fokken daar rekening mee houden, en is dus van belang voor allen die de Bearded Collie een goed hart toedragen.

Het is ook gewoon leuk om je hond te laten keuren door een ervaren en professionele keurmeester, zeker als je niet naar shows gaat. Er wordt een rapport opgesteld en wellicht is dat aanleiding om toch ook eens naar een show te gaan, actief of passief. Bij deze keuring gaat het niet om wie de beste of de mooiste is, want dat is uiteraard  jouw hond. En wie weet kom je ook nog de broertjes en/of zusjes tegen van jouw beardie.

Wat de wedstrijden behendigheid en gehoorzaamheid betreft, die zijn niet alleen voor de ervaren wedstrijdhonden, ook beginners kunnen meedoen. En als je niet actief meedoet, is kijken ook leuk. En ga je na deze dag eens kijken wat de mogelijkheden voor jouw hond zijn.
Na de keuringen en wedstrijden is het mogelijk om deel te nemen aan een gezamenlijke barbecue.
Zie voor meer informatie en inschrijving onze pagina Clubdag.

Comments are closed.