Beardie wandeling op 31 oktober regio Zuid

Eindelijk kunnen en mogen we weer. Regio Zuid gaat een herfstwandeling maken  op de Brunssumerheide op 31 oktober a.s. Wie gaat er mee? Het is een losloopgebied waar onze Beardies naar hartenlust kunnen dollen en rennen.

Vanaf de parkeerplaats lopen we eerst even aangelijnd het gebied in omdat er in het begin wat kuilen in het traject zitten en het gevaarlijk zou zijn om daar die gekke Bearded Collies te laten rennen met tot gevolg blessures of erger.

Dit gebied is geschikt voor jonge en ook wat oudere honden omdat je steeds gemakkelijk terug kunt naar de auto zonder te verdwalen.

Voor diegenen die het leuk vinden en nog niet te moe zijn willen we na de wandeling nog iets leuks gaan doen. We willen met jullie en de honden agility en/of hoopers doen. De locatie horen jullie bij de wandeling. We kunnen er koffie drinken met iets lekkers erbij. We hebben een afgesloten wei ter beschikking. Wel kunnen er maar maximaal 16 honden mee doen en is er een eigen bijdrage per persoon van € 5,--. Vind je dit leuk meld je dan snel aan. Het maakt niet uit of je wel of geen ervaring hebt. Heb je nog geen agility of hoopers gedaan dan is dit een leuke gelegenheid om met de sport kennis te maken. Geef wel even aan of je voor agility of hoopers gaat. Dat i.v.m. het opzetten van het parcours. Heb je nog verdere vragen mag je mailen of appen.

Mocht je niet mee willen sporten dan heb je ook nog de mogelijkheid bij het losloopgebied naar bezoekerscentrum Schrieversheide te lopen waar je op het terras iets kunt gebruiken. Je moet er buiten zitten omdat de honden er niet binnen mogen. Voor mensen die daar vaker met ons gewandeld hebben is dat wel bekend.

Wandeling:

Waar: Brunssumerheide

Adres: Kamperheideweg in Heerlen (Parkeerplaats achter en naast het voetbalterrein)

Vertrek: 11.00 uur

We vertrekken op tijd. Ben je te laat dan hoor je aan het geblaf wel welke richting je op moet.

Opgeven kan via: gertiesimons@kpnmail.nl of een appje naar 0650902779

Tot binnenkort

Groetjes Gertie en Franky

Comments are closed.